Gennaio 25, 2021

Bugarsko Ministarstvo vanjskih poslova obavijestilo je EK: Nećemo prihvatiti trenutni nacrt okvira za pregovore sa S. Makedonijom

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

“Bugarska je danas obavijestila Europsku komisiju da nije u stanju prihvatiti trenutačno predloženi pregovarački okvir za Republiku Sjevernu Makedoniju i nacrt deklaracije za nju, jer ne pruža potrebna jamstva za ispunjavanje uvjeta koje je postavila naša zemlja”, priopćilo je bugarsko ministarstvo. za vanjske poslove u pismu bugarskoj novinskoj agenciji BGNES.

“Istodobno, Bugarska zahvaljuje njemačkom predsjedništvu Vijećem EU-a i povjereniku za proširenje Oliveru Varheiju na konstruktivnom pristupu i svakodnevnom zajedničkom radu u pronalaženju rješenja koje je još uvijek moguće unatoč kratkim rokovima”, priopćilo je ministarstvo. vanjski poslovi.

“Naši uvjeti prema S. neprihvatljivi su za Bugarsku. Makedonija će biti uključena u deklaraciju Vijeća EU-a, koja prati pregovarački okvir. Izjava Vijeća nije pravno obvezujući instrument i ne pruža zakonska jamstva koja traži Bugarska. “Mi bismo imali takva jamstva da se naši zahtjevi odražavaju u tekstu pregovaračkog okvira, na kojem inzistiramo”, kategorično je izjavilo bugarsko ministarstvo vanjskih poslova.

Premijer Zoran Zaev najavio je danas da imamo prvu blokadu iz Bugarske.

“Članak 2. Sporazuma o dobrom susjedu kaže da bi nas Bugarska trebala podržati na putu ka integraciji u EU. Danas je prekršen članak 2. Sporazuma, do sada nismo ništa prekršili, već naprotiv, provodimo ga. Ovo je prvi neugodan osjećaj. “Moramo biti pametni i spor riješiti na prijateljski način. Danas je iz susjedne Bugarske poslana ne baš prijateljska poruka, prvi je korak blokiran”, rekao je Zaev.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 21 puta, 1 posjeta danas)

Related posts