Gennaio 19, 2021

Vlada namjerava privatizirati poštu

uplati preko paypal ili kartice!

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Vlada namjerava privatizirati makedonsku poštu. Na jučerašnjoj sjednici vlade, zamjenik premijera za ekonomska pitanja, ministar gospodarstva i direktor makedonske pošte dobili su uputu da zajednički pripreme studiju izvedivosti o tome kako započeti proces privatizacije tvrtke.

Postoje dvije mogućnosti: preuzimanje putem javno-privatnog partnerstva ili potpuna privatizacija. Premijer Zaev rekao je da zemlje s kojima se Makedonija natječe imaju pretežno privatnu poštu, a cilj je da građani imaju bolje poštanske usluge.

“Javno-privatno partnerstvo bit će jedna od vladinih preokupacija u stvaranju ekonomske politike kako bi se maksimizirali svi učinci gospodarskog rasta”, rekao je Zaev.

Istodobno, makedonska pošta traži banku koja će morati surađivati ​​s njima, nakon neuspjeha Eurostandara. Do sada je osam banaka zainteresirano za obavljanje platnog prometa u državnoj pošti.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Posjećeno 335 puta, 1 posjeta danas)

Related posts