Dijaspora

Vulin: Neka se Rama ispriča zbog podrške ubojicama OVK

Srpski ministar obrane Aleksandar Vulin rekao je danas, povodom usmene note koju je albansko Ministarstvo vanjskih poslova poslalo Srbiji zbog njegovih uvreda na račun Albanaca, da bi se albanski premijer Edi Rama trebao ispričati za “Žutu kuću i podršku ubojicama OVK”. , a zatim kako bi se “izliječila ozlijeđena taština”, prenosi Beta.rs.

Vulin je u izjavi rekao da je albanski premijer pozvao ministarstvo vanjskih poslova u pomoć kad nije imao argumenata da se raspravlja i da to “nije ništa novo, kao što je bilo tijekom NATO agresije, uvijek se traži pomoć protiv Srba”.

Albansko ministarstvo vanjskih poslova pozvalo je veleposlanika Srbije u Tirani da preda usmenu notu, nakon Vulinove izjave koja je Albance nazvala “Šiptarima”, ignorirajući presudu srpskog suda da je taj izraz “politički nekorektan i uvredljiv”. .

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Posljednje ažuriranje Ottobre 6, 2020 od strane admin

(Posjećeno 36 puta, 1 posjeta danas)

Related posts