Dvoje ljudi poginulo u teškoj nesreći

U stravičnoj nesreći kod odmorišta Ježevo, prema dosad prikupljenim podacima, poginulo je dvoje dvoje ljudi, potvrdili su iz zagrebačke policije. Kako navode, požar je lokaliziran i radi se na uspostavljanju prometa suprotnim trakom.

Teška nesreća na A3 u kojoj je sudjelovalo nekoliko vozila, izazvala je kaos na autocesti Zagreb-Lipovac. Iz policije navode da su u sudaru oko 16 sati, tri kilometra od Ježeva, sudjelovala tri kamiona i dva automobila, no još nije poznato kako je došlo do nesreće.

Gust dim vidio se čak i na naplatnim kućicama na izlazu iz Zagreba, a detonacije i ogromni plamen ledili su krv u žilama svih onih koji su iz daljine gledali detonacije.

U jednom od kamiona bila je zapaljiva tekućina, a saniranje požarišta trebalo bi trajati satima.

O nesreći su se oglasili iz Hrvatske vatrogasne zajednice. U priopćenju navode da su u sudaru sudjelovala tri teretna i dva osobna vozila te da je nakon nesreće u 16 sati došlo do požara. U gašenju je sudjelovao 21 vatrogasac s 9 vozila.

– Bačve koje su eksplodirale predstavljale su veliku opasnost pri spašavanju i gašenju. Požar je ugašen u 18:00 sati, a vatrogasci su još na terenu i sudjeluju u sanacij – kazao je zapovjednik JVP Ivanić-Grada Dario Kezerić.

(Posjećeno 10 puta, 1 posjeta danas)

Related posts