Gennaio 19, 2021

Obiteljska horor drama: Psihički bolestan sin preživio je jedući iz tijela svog mrtvog oca!

uplati preko paypal ili kartice!

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Beogradska policija jučer je pronašla raskomadano tijelo muškarca u stanu u Glogonjskom Ritu kraj Beograda, a nedugo zatim pokazalo se da je riječ o tijelu preminulog oca, koje je mentalno bolesni sin, u nedostatku druge hrane, danima jeo. .

Policija je u početku mislila da je to još jedan slučaj muškarca koji je umro sam, zaboravljen od svih, ali je potom pronašla svog mentalno bolesnog sina koji nakon što mu je otac umro, nije imao što jesti i preživio je jedući meso od oca.

Naime, prema prvim nalazima istrage, muškarac je mrtav najmanje sedam dana, a zasad nije poznato kako je umro. Užas u Glogonjskom Ritu otkriven je zbog nesnosnog smrada koji se danima širio iz stana, zbog čega su susjedi zvali policiju i vatrogasce.

Kad je policija ušla u stan, krvi je bilo sa svih strana, a u jednoj sobi na krevetu ležalo je raskomadano tijelo. Kako kažu, sin se sakrio, a kad su ga pronašli, vidjelo se da je potpuno izgubljen i zanemaren, piše Informer.

Podsjetimo, policija je ubrzo utvrdila da dječak nije mogao samo tako otići u trgovinu i da je, kad mu je otac umro, ostao bez hrane, ali nije izašao iz stana. Odmah je prebačen na Infektivnu kliniku, gdje će se obaviti sve potrebne pretrage.

Tijelo preminulog poslano je na Institut za sudsku medicinu, gdje će se utvrditi točni uzroci smrti.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Posjećeno 26 puta, 1 posjeta danas)

Related posts