Dijaspora

DESETINE UBIJENIH U BORBAMA U SJEVERNOM KARABAHU, AZERBAJDŽAN PROGLAŠAO VOJNU DRŽAVU

Nakon Armenije, azerbejdžanski parlament također je odobrio uvođenje ratnog stanja nakon što su vojske dviju zemalja jutros ušle u novi oružani sukob u spornoj regiji Nagorno-Karabah, prijetI eskalacijom.

Armenska premijerka Nicole Pashinyan optužila je Azerbejdžan za zračne i topničke napade, dok je Baku rekao da je pokrenuo protuofenzivu kao odgovor na bombardiranje.

U sukobima je usmrćeno 16 pripadnika snaga Nagorno-Karabakh i ozlijeđeno više od 100 ljudi, dok je Azerbejdžan rekao da je pet članova obitelji ubijeno, a deseci ozlijeđeni u armenskom granatiranju sela.

Nagorno-Karabah je priznat kao dio Azerbejdžana, ali je pod armenskom kontrolom. Regionalni dužnosnici rekli su da je glavni grad Stepanakert i još dva grada na meti.

“Među azerbejdžanskim snagama i civilima postoje gubici kao rezultat armenskog bombardiranja”, rekao je predsjednik Ilham Aliyev, koji je također uveo policijski čas u većim gradovima.

Upozorio je da je regija na rubu šireg rata i optužio Tursku za agresivno ponašanje.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Posljednje ažuriranje Settembre 27, 2020 od strane admin

(Posjećeno 23 puta, 1 posjeta danas)

Related posts