Dijaspora

Popularni talijanski trgovački lanac otvara svoja vrata u ZadruS gotovo 1 200 trgovina i 10 milijuna zadovoljnih kupaca u Italiji i Sloveniji, Eurospinova filozofija Pametne kupnja širi se i u naše krajeve, sa Zadrom kao prvim gradom domaćinom.

Pametna kupnja

Kvalitetni proizvodi uz najpovoljniju cijenu na tržištu Eurospinov je prioritet još od osnivanja prve poslovnice u Italiji 1993. godine. Taj prioritet pretočen je u model Pametne kupnje prema kojem kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda, s obzirom da se Eurospinova ponuda sastoji od ekskluzivno vlastitih brendova.

Eurospin svakodnevno nudi kvalitetne proizvode najpovoljnijih cijena na tržištu. Bogat i raznovrstan Eurospinov asortiman svakodnevno zadovoljava svakodnevne želje i potrebe hrvatskog kupca, a ponuda je dodatno obogaćena suradnjom s brojnim hrvatskim dobavljačima. Uz brojne odjele prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, u Eurospinu se posebno ističu odjeli Mesnica Delikatesa koji svaki dan nudi svježe i provjerene mesne proizvode, zatim Pekarnica s pregršt toplih i svježih pekarskih proizvoda, te odjel Voća i povrća bogat ukusnim namirnicama, neizostavnim u svakoj kuhinji.

Eurospin se u Zadru otvara u danas, u četvrtak, 13. kolovoza 2020. godine, od 9 sati u Ulici 4. gardijske brigade 1. Posjetitelje očekuje dinamičan dan prepun iznenađenja i zanimljivih aktivnosti, a voditelj Luka Bulić upoznat će posjetitelje s Eurospinovom filozofijom i ponudom.

Nakon Zadra, Eurospin kreće u otvaranje prodavaonica u Požegi, Samoboru, Velikoj Gorici, Zagrebu, Križevcima i Poreču. Ambiciozni planovi uključuju otvorenje oko 20 dućana te zaposlenje otprilike 500 radnika do kraja 2021.
Više informacija pronađite na Eurospinovim društvenim mrežama Facebooku Instagramu te službenoj web stranici.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Posjećeno 47 puta, 1 posjeta danas)

Related posts