Dijaspora

Posebna cesta za autonomna vozila u MichiganuKako javlja CNN, američka savezna država Michigan je najavila projekt koji predviđa realizaciju ceste posebno namijenjene autonomnim vozilima dugu oko 65 kilometara koja će biti odvojena od standardnih prometnica.

Ova inicijativa realizirala bi se u suradnju s partnerima iz tehnološkog sektora i automobilističke industrije kao što su Alphabet Ford. Nakon pokretanja projekta slijedi studija od dvije godine koja će služiti za uspješnije izvođenje cijelog projekta.

Cesta je zamišljena kao poveznica između Detroita i grada Ann Arbor, a na tom potezu postaviti će se senzori i kamere koji će moći komunicirati s autonomnim vozilima te tako usavršiti njihove senzore te spoznaju o prostoru oko njih.

Prije spomenuta dvogodišnja izrada projekta uključivati će i niz testova koji će dati u uvid na koji način modificirati postojeće prometnice i koje je sve tehnologije potrebno implementirati kako bi se cijeli projekt realizirao.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Posjećeno 36 puta, 1 posjeta danas)

Related posts