Gennaio 25, 2021

Prvi leteći automobil dobio je dozvolu voziti cestama (VIDEO)

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Značenje letećih automobila je da mogu voziti cestama, ali i letjeti. Ovo je prvi put dopušteno na javnoj cesti.

PAL-V Liberty već je globalno poznata marka letećih automobila. To je vozilo s preklopnim krilima i sposobnošću letenja. Međutim, tek sada, nekoliko godina nakon uvođenja, smije se potpuno legalno voziti europskim cestama.

Taj je status stekao nakon višemjesečnih ispitivanja, uključujući ispitivanje performansi, kočenja i ispušnih plinova. Potvrda da smije letjeti još uvijek čeka, a svi uvjeti u EASA-i (Europska agencija za sigurnost zrakoplovstva) bit će finalizirani do 2022. godine. Naime, prije posljednjih 150 sati probnih letova, ovo vozilo mora zadovoljiti ukupno 1200 različitih ispitivanja. Nakon toga, prvi primjerak bit će na cestama gdje vlasnik želi.

Međutim, ne očekujte puno na cesti ili u zraku, a razlog je vrlo jednostavan. PAL-V Liberty trenutno košta najmanje 299.000 eura.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 22 puta, 1 posjeta danas)

Related posts