Dijaspora
Upozorenje
    1. Našu web-lokaciju financiramo oglašavanjem
    2. Pratite svaki oglas i pogledajte to što vaš zanima
    3. Naši sponzori omogućuju rad naših stranica, stoga nemojte blokirati reklame, već pažljivo pratite i otvarajte sve što stranica sadrži
    4. svako blokiranje bannera dovodi do gubitka sadržaja i necete moci gledati sve sto nudimo

    8,5 milijuna eura potrošenih na “Vikend bez PDV-a”u Makedoniji, povrat će biti preko milijun eura

    Prema preliminarnim podacima Uprave javnih prihoda, od petka do jučer na “Vikendu bez PDV-a” prema skeniranom fiskalnom računu ostvaren je promet od 8,5 milijuna eura. Prema tome, povrat građana za kupljene makedonske proizvode i usluge i računalnu opremu bit će nešto više od milijun eura, što je daleko od vladine projekcije koja je predviđala povratak visokih 17 milijuna eura.

    Međutim, UJP ostavlja prostor za promjenu brojeva do četvrtka u ponoć kada istječe rok za skeniranje računa iz prethodnog vikenda.

    “Očekujemo promjene do kraja roka za skeniranje fiskalnih računa. Fiskalni računi iz “Vikenda bez PDV-a” skeniraju se u roku od 3 dana nakon izdavanja računa, što znači da se računi izdani 10. listopada mogu skenirati od danas, računi od 11. listopada skeniraju se od sutra, odnosno 14. listopada 2020., a računi izdani 12. listopada skeniraju se od 15. listopada “, stoji u dopisu UJP-a.

    Vladine su projekcije bile da će “Vikend bez PDV-a” ostvariti ukupan promet od 170 milijuna eura.

    Ovu mjeru moglo bi koristiti oko 350 tisuća građana registriranih u sustavu Uprave javnih prihoda za skeniranje fiskalnih računa. Država će vratiti porez za skenirane račune u roku od 15 dana od skeniranja. Svaki pojedinac mogao je skenirati račune za ukupan promet makedonskim proizvodima ili informatičkom opremom do 30.000 denara.

    Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!…Toliko bar mozete …pritiskom na tekst i postanite subscriber ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

    Posljednje ažuriranje Ottobre 13, 2020 od strane admin

    (Posjećeno 195 puta, 1 posjeta danas)

    Related posts