Gennaio 15, 2021

Nova vozila u Hrvatskoj pošti

uplati preko paypal ili kartice!


Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Hrvatska pošta proširila je svoj “zeleni” vozni park s 20 novih električnih četverocikala. Prinova predstavlja nastavak višegodišnje nabavke električnih vozila i obnove voznog parka u skladu sa smanjenjem štetnog utjecaja na okoliš i veće energetske učinkovitosti.

U voznom parku Hrvatske pošte ukupno je 220 električnih vozila, od čega je 40 četverocikala. Domet četverocikla s jednim punjenjem je 60 kilometara, a maksimalna brzina 45 km/h. Volumen prtljažnog spremnika je 300 litara,  nosivost oko 150 kilograma.

Uvođenje električnih vozila pridonosi smanjenju operativnih troškova flote vozila te povećanju energetske učinkovitosti. Ova vozila omogućuju bolju mobilnost u gradskim jezgrama i optimiziraju efikasnost postupnim smanjenjem vozila na fosilna goriva. Uporabom 40 električnih četverocikala za dostavu Pošta će znatno smanjiti svoj ugljični otisak jer će emisija ugljikova dioksida biti manja za čak 15,2 tona.

Sredstva za nabavu 20 četverocikala na električni pogon sufinancirana su bespovratnim sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Posjećeno 22 puta, 1 posjeta danas)

Related posts