Gennaio 25, 2021

Terminator će se vratitiPretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Slavni glumac će po prvi put igrati u nekoj dramatizovanoj televizijskoj seriji kao stalni član njene glumačke postave

Posljednja rečenica koju Arnold Švarceneger u ulozi Terminatora u drugom filmu ove franšize izgovara na kraju postala je jedan od kultnih trenutaka popularne kulture koji odzvanja kroz decenije. “I’ll be back” (“Vratiću se” u prevodu s engleskog) poručuje popularni Švarci, a to obećanje sad će i ispuniti. Legendarni heroj akcionih filmova i neponovljivi Terminator vraća se glumi, vratiće se na ekrane, ali ovaj put na one male, u skladu s apsolutnom dominacijom TV serija kao pop kulturnog sadržaja koji je definisao ovu eru.

Biće to prvi put da američka glumačka zvijezda porijeklom iz Austrije igra u nekoj dramatizovanoj televizijskoj seriji kao stalni član njene glumačke postave. Arnold Švarceneger će ujedno biti i producent još uvijek neimenovane akciono-špijunske serije, koja će se snimati pod okriljem Skydance produkcije, javljaju američki mediji.

Za sada nema detaljnijih informacija, osim toga da će u centru pažnje nove serije biti odnos između oca i kćerke. Takođe, nije poznato ni ko će glumiti tu Arnijevu kćerku, niti kada će publika širom svijeta biti u prilici da pogleda prvu epizodu ove serije.

Do sada Švarceneger nije glumio u TV serijama, mada ima iskustvo što se tiče vođenja rijaliti programa. Tako je 2015. zamijenio voditelja, a bio je to lično aktuelni američki predsjednik Donald Tramp, u programu “The New Celebrity Apprentice”. Švarceneger je bio domaćin tokom sezone 2016-2017. Povukao se iz programa sljedeće sezone, nakon što je upravo Tramp iznio kritike zbog načina na koji je popularni Terminator vodio program. U svom odgovoru, Arnold mu je ponudio da zamijene poslove.

“Hej, Donalde, imam odličnu ideju. Zašto ne bismo zamijenili poslove? Ti preuzmi TV, zato što si takav ekspert za rejtinge, a ja ću uzeti tvoj posao, tako da će ljudi ponovo moći bezbrižno da spavaju”, poručio mu je Švarceneger. On će igrati u seriji čiji tvorac je Nik Santora, poznat po naslovima kao što su “Scorpion” i “Jack Reacher”, a koji sa Skydanceom ima dogovor o produkciji filma “Terminator: Dark Fate” u kojem će Arni takođe igrati.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 33 puta, 1 posjeta danas)

Related posts