Dijaspora

SZO još ne zna je li koronavirus “pobjegao” iz laboratorija ili nije

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) još uvijek nema cjelovite podatke o podrijetlu koronavirusa i ne zna ima li prirodno podrijetlo ili ne, rekao je danas regionalni direktor SZO-a za Europu Hans Kluge i rekao da se istraživanje nastavlja.

U intervjuu za rusku agenciju TASS, Kluge je rekao da se kineski znanstvenici bave ovom problematikom te da je pozvana SZO da sudjeluje.

“Dakle, ovo je u tijeku i, naravno, to je nešto što je vrlo važno otkriti. Ali ne mogu reći ništa više jer ne želim ugroziti taj vrlo važan proces. Najvažnije je biti dio njega.” rekao je Kluge.

Govoreći o mogućnosti nove pandemije, Kluge je rekao da je jedino pitanje kada će se ona dogoditi, “jer smo ovu predvidjeli, a opet nas je pronašao nespremne”.

Rekao je da se iz ove situacije može izvući poruka da nije pitanje hoće li biti novih pandemija, već kako se svijet može bolje pripremiti za njih.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 38 puta, 1 posjeta danas)

Related posts