Majka je pronašla fotografije svoje bebe na pedofilskom mjestu – roditelji pazite što objavljujete

“Neutrživo sam plakala 45 minuta kad sam to vidjela. Bilo je bolnih komentara na fotografijama Kalije, doslovno bih povratila “- priznanje 29-godišnje majke koja je pronašla slike koje je objavila na Instagramu svoje bebe, snimljene na pedofilskom sajtu.

ako neki roditelji mudro skrivaju lica svoje djece na društvenim mrežama i izbjegavaju objavljivati ​​njihove fotografije, drugima nije problem objaviti ih javno, ali možda će vas ovaj gnusni čin natjerati na razmišljanje o budućnosti.

Jeste li se ikad zapitali gdje mogu završiti vaše fotografije koje javno objavljujete na društvenim mrežama? Još je gore, fotografije vaše nevine djece, kada podijelite svaki njihov korak i postupak, a vaši profili nisu zatvoreni, već javni.

Amanda Morgan jedna je od onih majki kojima nije problem dijeliti sve trenutke sa svojom djecom na društvenim mrežama i redovito je dijelila fotografije djevojčice.

Kasnije je otkrila da se slike djevojčice dijele na Facebook stranicama za “slatke bebe”, ali to nije doživljavala kao zastrašujuću dok fotografije nisu pale u krive ruke, prenose svjetski mediji.

29-godišnja majka obaviještena je da su fotografije njezine kćeri korištene na uznemirujućem mjestu zbog pedofila, a to su primijetili i drugi roditelji koji su već pokušavali zatvoriti mjesto.

Na web mjestu su objavljene 3 fotografije trogodišnje Kalije, a snimljene su kad je imala samo 6 mjeseci. Fotografije su preuzete s majčinog profila, koji je javno objavljen, a kasnije su uređene tako da je djevojčica na nedužnom licu “dobila” zelene oči i šminku.

Majka se normalno prestrašila cijele situacije s kojom se suočila, ali ipak se odlučila otvoriti i ispričati svoju priču kako bi upozorila druge roditelje da znaju što se događa na ovom svijetu.

Međutim, iako je prvo odlučila prestati objavljivati ​​fotografije svoje kćeri, onda se predomislila jer želi dijeliti trenutke sa svojim najmilijima, a od tada je profil učinila privatnim.

(Posjećeno 20 puta, 1 posjeta danas)

Related posts