Dijaspora

Korona zatvorila je neke hotele na obali Ohrid-Struga

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Većina hotela na obali Ohrid-Struga već su stavili ključ na vrata. Neki, prema informacijama iz Alsata, to planiraju učiniti 1. studenog. Kažu da je u uvjetima kada ne ostvaruju zaradu jedino rješenje staviti ključ u vrata.

“Odlučili smo zatvoriti hotel korak po korak, jer su granice zatvorene. U ovom razdoblju ne dolaze strane grupe, tj. One kružne turneje. Tu su naravno zaposlenici, neisplativost, nedostatak seminara, nedostatak grupa. “Nadam se da ćemo zadržati zaposlenike, ali ne znam koliko će dugo biti takva situacija, koliko ćemo izdržati”, rekao je Iljce Dimitrioski, direktor hotela u Ohridu.

Turistički sektor kaže da turizam očekuje još teže razdoblje.

“Nažalost, turizam je trenutno na respiratoru i jedini spas je zemlja koja može pridonijeti opstanku turističkog sektora”, rekao je Filip Stefanoski – turoperator.

Udruženje hotela kaže da će se zatvoriti više od 50% hotela.

“Dok se granice ne otvore, neće biti uvjeta za ponovno pokretanje hotela”, rekao je Krste Blazeski, predsjednik HOTAM-a.

Blažeški dodaje da je za sada državna potpora dovoljna samo za zadržavanje zaposlenika, dok je za funkcioniranje i opstanak poduzeća potpora daleko od nužne.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 28 puta, 1 posjeta danas)

Related posts