Dijaspora

Chrome 86 dolazi sa znacajnim sigurnosnim poboljšanjima

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Iako je uvjerljivo na prvom mjestu, Chrome mora voditi računa da bude ispred svojih suparnika u svim aspektima, uključujući pitanje sigurnosti korisnika. Tako je i s verzijom Chrome 86, koja je do korisnika došla 6. listopada, uz značajna sigurnosna poboljšanja.

Chrome 86 donosi veću sigurnost stolnim računalima i mobilnim platformama, prije svega poboljšanjem lozinki, zaštitom od sumnjivih datoteka i biometrijskim mjerama u slučaju da korisnici lozinke pohrane u web preglednik. Postoji i podrška za datoteku “dobro poznata / promijeni lozinku” koja služi za lakšu zamjenu ugroženih lozinki. Naime, kada Chrome provjeri spremljene lozinke koje se koriste za prijavu, automatski otkriva one koje su dio curenja podataka i obavještava korisnike da ih trebaju zamijeniti.

S verzijom Google Chrome 83 došla je funkcija Sigurnosne provjere, a s varijantom 86, ova mjera sigurnosti dolazi i do mobilne verzije preglednika. Korisnici stolnih računala dobili su poboljšani sigurni preglednik u svibnju, a značajka sada stiže na Android, pružajući korisnicima zaštitu u stvarnom vremenu tijekom pregledavanja Interneta i preuzimanja datoteka. Uz to, Google već neko vrijeme blokira sadržaj koji dolazi iz nesigurnih HTTP veza, a to se sada odnosi na mješovite veze – kada se stranica otvori kao HTTPS web lokacija, ona se prebacuje na sada neželjeni HTTP.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 23 puta, 1 posjeta danas)

Related posts