Dijaspora

Poznate cijene nove Dacie Sandero. Više novca, ali i puno više opreme

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Razina sigurnosti značajno je proširena, a već osnovna verzija uključuje aktivnu pomoć u kočenju u nuždi, funkciju poziva u nuždi (SOS) i kratka LED svjetla

Ključno pitanje za novu Daciju Sandero je koliko će koštati? Ovih su dana objavljene cijene u Njemačkoj, a možda je najvažnija vijest povećanje od 1.200 eura za osnovni model. Naime, novi Sandero Access SCe 65 u Njemačkoj koštat će 8.490 eura, dok je prethodna generacija koštala 7.290 eura. Početni Sandero Stepway u Njemačkoj koštat će 11.390 eura, a dolazi s turbobenzinskim motorom (0,9 l) s 91 KS.

Standardni model ima radio s integriranim držačem za pametne telefone. Razina sigurnosti također je značajno proširena, a već osnovna verzija uključuje aktivnu pomoć u kočenju u nuždi, funkciju poziva u nuždi (SOS) i LED svjetla za kratka svjetla. To uključuje električni servo upravljač koji se može podesiti po visini, električne prozore za vozača i suvozača … Stepway dolazi standardno s alu felgama.

Konačno, Sandero je najprodavaniji europski model s više od dva milijuna jedinica od 2004. do danas.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 14 puta, 1 posjeta danas)

Related posts