Dijaspora

Majka je pronašla fotografije svoje bebe na pedofilskom mjestu – roditelji pazite što objavljujete

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

“Neutrživo sam plakala 45 minuta kad sam to vidjela. Bilo je bolnih komentara na fotografijama Kalije, doslovno bih povratila “- priznanje 29-godišnje majke koja je pronašla slike koje je objavila na Instagramu svoje bebe, snimljene na pedofilskom sajtu.

ako neki roditelji mudro skrivaju lica svoje djece na društvenim mrežama i izbjegavaju objavljivati ​​njihove fotografije, drugima nije problem objaviti ih javno, ali možda će vas ovaj gnusni čin natjerati na razmišljanje o budućnosti.

Jeste li se ikad zapitali gdje mogu završiti vaše fotografije koje javno objavljujete na društvenim mrežama? Još je gore, fotografije vaše nevine djece, kada podijelite svaki njihov korak i postupak, a vaši profili nisu zatvoreni, već javni.

Amanda Morgan jedna je od onih majki kojima nije problem dijeliti sve trenutke sa svojom djecom na društvenim mrežama i redovito je dijelila fotografije djevojčice.

Kasnije je otkrila da se slike djevojčice dijele na Facebook stranicama za “slatke bebe”, ali to nije doživljavala kao zastrašujuću dok fotografije nisu pale u krive ruke, prenose svjetski mediji.

29-godišnja majka obaviještena je da su fotografije njezine kćeri korištene na uznemirujućem mjestu zbog pedofila, a to su primijetili i drugi roditelji koji su već pokušavali zatvoriti mjesto.

Na web mjestu su objavljene 3 fotografije trogodišnje Kalije, a snimljene su kad je imala samo 6 mjeseci. Fotografije su preuzete s majčinog profila, koji je javno objavljen, a kasnije su uređene tako da je djevojčica na nedužnom licu “dobila” zelene oči i šminku.

Majka se normalno prestrašila cijele situacije s kojom se suočila, ali ipak se odlučila otvoriti i ispričati svoju priču kako bi upozorila druge roditelje da znaju što se događa na ovom svijetu.

Međutim, iako je prvo odlučila prestati objavljivati ​​fotografije svoje kćeri, onda se predomislila jer želi dijeliti trenutke sa svojim najmilijima, a od tada je profil učinila privatnim.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 55 puta, 1 posjeta danas)

Related posts