Dijaspora

Slučaj “Popis” – Ahmeti: Situacija je bila napeta, mnogi su željeli destabilizaciju zemlje

Popis stanovništva 2011. obustavljen je kako bi se izbjegle međunacionalne napetosti, što bi u to vrijeme destabiliziralo zemlju, što su mnogi željeli. Ovo je bio jedan od odgovora čelnika DUI-a Alija Ahmetija jučer na ispitivanju tužitelja Fatime Fetaija za slučaj Popisa stanovništva. Novinarima je rekao da odgađanje popisa nije dovelo do zločina.

“Tada je bio vrlo težak trenutak, vrlo napet, čak i na međunacionalnim razmjerima, pokušavali su se kao zastupnici, ljudi koji imaju odgovornost odgoditi taj popis kako ne bi stvarali probleme u zemlji, jer su mnogi u to vrijeme željeli destabilizirati našu zemlju.” “Zbog upravljanja situacijom, procijenio sam i svi smo zajedno procijenili da ovaj popis treba odgoditi,” rekao je Ahmeti.

Ahmeti je rekao da mu je žao što je jučerašnji odlazak iz tužiteljstva, bez suočavanja s medijima, ocijenjen bijegom od novinarskih pitanja, ali rekao je da je imao zauzet dnevni red.

“Žao mi je, ali moj dnevni red je bio planiran, imao sam druge sastanke u 10 sati. “Žao mi je što je to učinjeno jer nema cilja i pozadine, niti teorije zavjere”, rekao je Ahmeti.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Posljednje ažuriranje Ottobre 3, 2020 od strane admin

(Posjećeno 29 puta, 1 posjeta danas)

Related posts