Dijaspora

Vlada namjerava privatizirati poštu

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Vlada namjerava privatizirati makedonsku poštu. Na jučerašnjoj sjednici vlade, zamjenik premijera za ekonomska pitanja, ministar gospodarstva i direktor makedonske pošte dobili su uputu da zajednički pripreme studiju izvedivosti o tome kako započeti proces privatizacije tvrtke.

Postoje dvije mogućnosti: preuzimanje putem javno-privatnog partnerstva ili potpuna privatizacija. Premijer Zaev rekao je da zemlje s kojima se Makedonija natječe imaju pretežno privatnu poštu, a cilj je da građani imaju bolje poštanske usluge.

“Javno-privatno partnerstvo bit će jedna od vladinih preokupacija u stvaranju ekonomske politike kako bi se maksimizirali svi učinci gospodarskog rasta”, rekao je Zaev.

Istodobno, makedonska pošta traži banku koja će morati surađivati ​​s njima, nakon neuspjeha Eurostandara. Do sada je osam banaka zainteresirano za obavljanje platnog prometa u državnoj pošti.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 349 puta, 1 posjeta danas)

Related posts