Dijaspora

Pandemija uzrokuje kolaps 200 europskih zračnih luka

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

Pandemija uzrokuje kolaps 200 europskih zračnih luka i ugroženo 280.000 radnih mjesta.

Europsko udruženje zračnih luka (ACI) najavilo je da će 193 zračne luke biti u opasnosti od nesolventnosti u narednim mjesecima ako se putnički promet ne počne oporavljati od koronarne krize.

Ti zračni centri pružaju 277.000 radnih mjesta i doprinose 12,4 milijarde eura europskog BDP-a, navodi se u priopćenju te organizacije.

Iako su zračne luke s nelikvidnošću pretežno manja regionalna središta, njihovo zatvaranje moglo bi značajno utjecati na gospodarstva i dovesti do kolapsa europskog zračnog prometnog sustava.

Čak ni velike zračne luke nisu imune na utjecaj pandemije virusa, koja je samo u rujnu smanjila putnički promet za 73 posto.

Europske su zračne luke prošlog mjeseca imale 172,5 milijuna putnika manje, što je ukupan broj putnika ove godine izgubilo na 1,29 milijardi.

Top 20 europskih zračnih luka dugovalo je 16 milijardi eura tijekom krize.

To je gotovo 60 posto njihovog prihoda ostvarenog u godinama redovnog poslovanja.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 30 puta, 1 posjeta danas)

Related posts