Dijaspora

Mercedes-Benz ukida ručni mjenjač u svojim vozilima!

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

U SAD-u Mercedesovi ručni mjenjači nisu dostupni od 2015. godine, a ovo će sada postati stvarnost za ostatak svijeta.

Auto tvrtke smanjuju troškove postavljajući temelje za primjenu novih tehnologija koje jamče veću automatizaciju vožnje i električni pogon za manje nesigurnosti. Mercedes-Benz usred je velikog poslovnog restrukturiranja, a jedna od odluka je ukidanje ručnog mjenjača kao opcija. “Gotovo je”, rekao je novinarima Marcus Schaefer, direktor razvoja Mercedesa.

Ručni mjenjač u Sjedinjenim Državama nije dostupan od 2015. godine, a sada će postati stvarnost za ostatak svijeta. Također, među mjerama štednje treba spomenuti drastično smanjenje ulaganja u motore s unutarnjim izgaranjem. Njemački proizvođač premija planira smanjiti broj ponuđenih benzina i dizela za 70 posto do kraja 2030. godine. Tada bi električni Mercedes trebao dominirati cjenicima. Uz to, Mercedes najavljuje razrjeđivanje platformi za svoja vozila.

Što to znači? Proizvođač iz Stuttgarta planira postati najveći proizvođač električnih automobila.

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 43 puta, 1 posjeta danas)

Related posts