Dijaspora

Prvi robotski influencer na Instagramu ima čak 300 000 sljedbenika i zarađuje puno novca

Pretstavljamo vam novi sajt za serije ….. …danasnje.net

U skladu s tehnološkim napretkom, ljudi dobivaju računalno generirane likove ili robote koji ih zamjenjuju za više zanimanja i poslova. Stoga se nemojte iznenaditi ako se jedan od vaših omiljenih Instagram influencera pokaže kao robot.

Pandemija koja je pogodila svijet ograničila je aktivnosti “živih” influencera i prisilila tvrtke da koriste robote influencera za promociju svojih proizvoda na platformama poput Instagrama.

Jedan od njih je @ imma.gram koji na Instagramu ima više od 300 000 sljedbenika. Iako na prvi pogled izgleda poput obične djevojke, ona je robot koji zarađuje novac. Poznata je po nekoliko vrlo uspješnih suradnji poput one s Porcheom, zatim s luksuznom modnom markom Ferragamo. Uz to, snima modne editorijale i sudjeluje u TikToku.

Virtualni influenceri imali su velik utjecaj na društvene mreže i prije korone. Prema stručnjacima, očekuje se da će marke potrošiti oko 15 milijardi dolara na marketinške utjecaje do 2022. godine, u odnosu na 8 milijardi dolara prošle godine.

Sve više i više tog novca troše virtualni influenceri, a tradicionalni marketing doživljava ozbiljne poremećaje. Virtualni influenceri, iako lažni, imaju stvaran potencijal za rad. Dugoročno gledano, jeftinije je raditi s njima nego s ljudima. Možemo ih kontrolirati 100%, a mogu se pojaviti na nekoliko mjesta odjednom i što je najvažnije, nikad ne stare i ne umiru, kažu marketinški stručnjaci.

(Bizlife)

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

Možete li biti ravnodušni gledati svaki dan serije i ne pomoći razvoju web stranice?Barem jednom godišnje donirati minimalnu količinu pomoći za naš rad.Budite zahvalni i donirajte ispod:
(Posjećeno 23 puta, 1 posjeta danas)

Related posts